Prosjekter

Noen av våre tidligere prosjekter

Tidligere prosjekt

Grevinneveien

I Grevinneveien 81 ble det bygget en bolig med 3 leiligheter i rekke.

Leilighetene fremstår som moderne og har gjennomgående høy kvalitet. Hver leilighet inneholder blant annet: hver sin flislagte garasje, 3 romslige soverom, walk-in-closet i forbindelse med hoved-soverommet, stort flislagt bad/vaskerom, åpent kjøkken og stue løsning, 1 luftebalkong ved hoved-soverom, en balkong mot sør i 2 etg og platting. Vindene er aluminiums belagt og kledningen er Møre Royal impregnert.

 

Tidligere prosjekt

Tararødveien

Boligprosjekt på Sem som stod ferdig sommeren 2018.

Tidligere prosjekt

Snorresgate

Snorresgate 1 var en eiendom vi kjøpte for å renovere og selge. Huset var bygd på slutten av 1800-tallet, og det var samme familie som hadde bodd i huset siden tidlig på 1900-tallet. Vi valgte å beholde løsningen som den var i forhold til boenheter, – 1 hovedleilighet i 1 og 2 etg, og en mindre leilighet i u. etg.

Tidligere prosjekt

Griffenfeldts gt

Denne eiendommen ble kjøpt for å renoveres og legges ut for salg. Den var i utgangspunktet delt opp i fire små leiligheter, men med veldig dårlig utnyttelse  av arealet. Vi valgte å dele boligen horisontalt opp i to større enheter, seksjonere og selge disse som to separate enheter. Vi fikk i tillegg godkjent en ekstra innkjørsel til, så hver enkelt fikk sin egen innkjørsel med garasje og egen inngang.

Tidligere prosjekt

Borregaten

Denne boligen ble totalrenovert utvendig og innvendig, I tillegg ble kjeller og loft innredet som bruksareal for å gjøre hver leilighet større. Det ble bygget dobbel garasje til leiligheten i 1 etg, og en halvpart av en garasje sammen med nabo til leilighet i 2 etg.

Tidligere prosjekt

Hytte på Skrim

I 2018 startet vi et hytteprosjekt på Skrim for kunde. Her har vi gjort alt fra tegninger, søknader og utførelsen. Hytta stod ferdig tidlig vår 2019.

Kontaktinfo

Kontaktinformasjon
Find Us